به نوین تجارت خوش آمدید

خریدار ضایعات در تهران | کهن ضایعات

خریدار ضایعات در تهران ،با بالاترین قیمت کهن ضایعات می باشد که کسب این صفت از سوی مشتریان گرامی به دلیل رضایتمندی آنها پیرامون خدمات و قیمت تمام شده خرید ضایعات آهن می باشد.خریدار ضایعات آهن رنگی ، ضایعات مس ، ثبت آگهی خریدار ضایعات تخریب ساختمان ، خریدار ضایعات برنج ، خریدار آهن قراضه ، خریدار ضایعات میلگرد ، و …به صورت شبانه روزی در تمامی نقاط  تهران

تسویه حساب ما به صورت نقدی است و کار ما به صورت خرید جزئی و کلی در تمامی نقاط تهران برای شما عزیزان است .

خریدار ضایعات در تهران

انواع ضایعات آهن و درجه بندی آنها

•     ضایعات روغنی آهن
این نوع از مواد از ورق هایی ایجاد می شوند که دارای ضخامت کمتر از 1 میلیمتر هستند. و در روند تولید دچار نقص و مشکل شده اند.
•    ضایعات آهنی سوپر ویژه
این مواد که جز با ارزشترین نوع موارد ذکر شده می باشند. از محصولاتی مانند: ورق روغنی با ضخامت بالاتر از 1 میلیمتر رنگ خورده، خرده میلگرد، نبشی و ناودانی ایجاد می شوند. که دارای ارزش بالا بوده و عمدتا به خط تولید و یا خط مواد اولیه باز می گردند.
•     ضایعات آهنی ویژه
از محصولاتی که در ساخت مسکن استفاده می شوند و دارای ابعاد و سایز بزرگتری هستند تولید می شوند مانند: تیرآهن، خرده‌های میلگرد با ابعاد بزرگ‌تر، قوطی و پروفیل و موادی که در ساخت در و پنجره استفاده می شوند نیز جزو این دسته قرار می گیرند.
•     ضایعات آهنی درجه 1
این نوع از پسماند های صنعتی معمولا در اثر تولید ایجاد نمی شوند. و عمدتا از تجهیزات و وسایلی تشکیل می شوند که کارایی خود را از دست داده اند. مانند: سیم و مفتول‌های کلافی شکل، بدنه‌ی موتور سیکلت و کشتی، شوفاژ و آبگرمکن برش خورده، ورق ترانس و آرمیچر این مواد عمدتا عاری از آلومینیوم هستند.
•     ضایعات آهنی درجه 2
این مورد هم مانند مورد قبلی از تجهیزات از کار افتاده و محصولات در اصطلاح خراب تشکیل یافته با این تفاوت که این مواد از ترکیب کم ارزش تری نسبت به مورد قبلی تشکیل شده است. این مواد شامل: اگزوز و بدنه‌ ماشین، بشکه، کمد و بدنه‌های بزرگ و توری مرغداری می شود.
•    ضایعات آهنی درجه 3
این نوع از ضایعات آهن با کمترین کیفیت و ترکیباتی با ارزش کمتر هستند. این نوع از محصولات ممکن است در اثر روند ناقص تولید ایجاد شده باشند و یا از محصولات و تجهیزاتی باشند که عمر مفید آنها به پایان رسیده و دیگر کارایی ندارند. از انواع این مواد می توان به موارد زیر اشاره کرد: حلب، سیم، اگزوز و فیلتر نسوخته
•     محصولات گالوانیزه
این نوع از محصولات معمولا از تجهیزات و تولیدات آبرسانی و لوله کشی تشکیل شده است. و دارای روکش گالوانیزه می باشند. این ضایعات عمدتا بعد از خرابی و پایان یافتن عمر مفید خود ایجاد میشوند و به علت روکش گالوانیزه محدودیت استفاده در صنایع دارند و به همین دلیل قیمت کمتری نسبت به موارد دیگر دارند.از این محصولات می توان به: لوله‌ آب، کانال کولر اشاره کرد.
•    ضایعات آهن آلیاژی
این مواد دارای آلیاژی به غیر از آهن هستند و ارزش آنها هم به نوع آلیاژی که در آنها استفاده شده است دارند. معمولا از تجهیزات شکسته یا برش خورده و مشکل دار تشکیل می شوند.و با توجه به ترکیبات خود محدودیت استفاده در صنایع مختلف دارند. از جمله این مواد می توان به: فنرهای برش خورده و چرخ دنده اشاره کرد که در ترکیبات خود آلیاژهایی مانند: کروم و منگنز دارند.
•    ضایعات ممنوعه
این سری از محصولات و تجهیزات آهنی بسیار حساس بوده و خرید و فروش و استفاده از آنها هم باید زیر نظر مراجع قانونی صورت پذیرد. معمولا این ضایعات به بازار راه پیدا نمی کنند و در صورت ورود هم به صورت غیر قانونی می باشد. از جمله این موارد می توان: ادوات و تجهیزات جنگی و قلم جوش را نام برد.

تقسیم بندی فیزیکی قراضه بر اساس دانسیته

منظور از تقسیم بندی فیزیکی بر اساس دانسیته, دسته بندی کردن قراضه ها بر اساس وزن واحد حجم آنها است. وزن واحد حجم قراضه ها بر اساس کیلوگرم بر متر مکعب بیان می شود. در زیر می توانید مشاهده کنید که تقسیم بندی فیزیکی ضایعات آهن چیست.

1.    قراضه سبک 1 و 2 : این نوع از قراضه ها همانطور که از نامشان مشخص است نسبت به سایر ضایعات آهن وزن حجمی کمتری دارند و به همین دلیل هم به آنها قراضه سبک گفته می شود. وزن ظاهری قراضه های سبک 1 و 2 بین 5 تا 0.8 تن بر متر مکعب است.
2.    قراضه متوسط 1 و 2 : این نوع قراضه ها که نسبت به قراضه های سبک وزن بیشتری دارند دارای وزن ظاهری 8 تا 1 تن بر متر مکعب هستند.
3.    قراضه سنگین 1 و 2 : قراضه های سنگین می توانند دارای وزن ظاهری 1 تن بر متر مکعب و حتی بیشتر باشند.
4.    قراضه ویژه : این نوع قراضه ها در واقع همان محصولات فولادی هستند که در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. برای مثال از این قراضه ها در ساخت تیرآهن, ورق سیاه و روغنی, رینگ, میلگرد, قوطی و پروفیل, نبشی, ناودان و… استفاده می شود